Politie zoekt getuigen van vechtpartij

maandag 13 februari 2017

Markelo - 17-jarig slachtoffer ligt zwaar gewond in ziekenhuis met oa een schedelbasisfractuur. .

Op zondag 12 februari heeft er tussen 4.00 uur en 5.00 uur een mishandeling plaatsgevonden in de omgeving van  de discotheek Dieka aan de Oude Rijssenseweg in Markelo. De politie heeft meteen een 19-jarige man en een 17-jarige jongen uit de gemeente Hof van Twente aangehouden die worden verdacht van betrokkenheid bij een zware mishandeling van een 17-jarige jongen uit Lichtenvoorde. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis waar onder andere een schedelbasisfractuur en een scheur in de schedel is vastgesteld.

Zowel het slachtoffer als de verdachten waren bezoekers van de discotheek. Wat de toedracht en aanleiding is geweest van deze mishandeling wordt uiteraard onderzocht.

Meer verdachten openlijke geweldpleging.

De politie vermoedt dat er meerdere personen schuldig zijn aan openlijke geweldpleging. Daarom wil het onderzoeksteam van de districtsrecherche uit Twente in contact komen met getuigen. De politie is ook op zoek naar een meisje/jonge vrouw die een belangrijke getuige is. Zij heeft de agenten die nacht belangrijke informatie gegeven maar haar naam is in de hectiek niet genoteerd.

Mogelijk zijn er ook getuigen die beelden hebben van de betreffende mishandeling. Zij kunnen zich melden via 0900 8844, via het digitaal Tipformulier of anoniem Bel Misdaad anoniem 0800 7000.

2017067463  ^CW

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Holten | 112 alarmeringen Holten | Goedkoop Tanken in Holten | Supermarkten in Holten | Weerbericht Holten