Aanhouding in drugsonderzoek

woensdag 2 december 2015

Rijssen-Holten - De politie in de gemeente Rijssen-Holten hield op vrijdag 27 november in zijn woonplaats een 18-jarige man uit Deventer aan. Hij wordt verdacht van drugs dealen in Rijssen-Holten. Momenteel loopt in de gemeente een onderzoek naar drugsgebruik onder jongeren. Gemeente, Openbaar Ministerie en Politie nemen dit zeer serieus. Daarom werd direct actie ondernomen nadat de problemen aan het licht kwamen.

 

In overleg met de gemeente en het Openbaar Ministerie startte de politie een onderzoek nadat de afgelopen tijd verschillende ouders zich bij wijkagenten hadden gemeld. Ze maakten zich zorgen over het drugsgebruik van hun kinderen. Uit verhoren van verschillende jongeren kwam de 18-jarige man uit Deventer naar voren als mogelijke drugsdealer. Agenten hielden hem daarop aan. Het onderzoek wordt voortgezet. De politie sluit daarom niet uit dat er de komende tijd meer aanhoudingen volgen.

 

Naast het strafrechtelijk onderzoek van het OM en politie, start de gemeente een hulpverleningstraject om jongeren en hun ouders te ondersteunen.

2015563235

bron: politie.nl | Categorie: drugs


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Holten | 112 alarmeringen Holten | Goedkoop Tanken in Holten | Supermarkten in Holten | Weerbericht Holten