Tasjesdief krijgt spijt

dinsdag 28 oktober 2014

Nijverdal - Een onbekende tasjesdief heeft maandagavond 27 oktober in Nijverdal spijt gekregen van zijn daad eerder op de dag. Hij bezorgde de handtas die hij had gestolen van een 76-jarige vrouw uit Nijverdal namelijk terug bij haar. Er zat een anoniem excuusbriefje bij. De inhoud van de tas was nog compleet.

De 76-jarige vrouw werd rond drie uur ?s middags op de Bachlaanin haar woonplaats beroofd van haar tas door een jongen van 17/18 jaar, zwartepet, zwarte jas, blauwe spijkerbroek en mogelijk een moedervlek onder zijnrechteroog. De verdachte rende weg in de richting van de Mozartlaan waarop kortetijd later een Burgernetactie werd gestart. Op basis van het signalement dat eengetuige doorgaf is even later een man uit Nijverdal aangehouden. Hij bleekechter niets met het voorval te maken te hebben.

De handtas zat verpakt in een plastic tas en werd later in de avond hangend aande voordeur van het slachtoffer teruggevonden.

Getuigen gezocht

De politie is op zoek naar getuigen van zowel de tasjesroof alsde terugbezorgactie. Voor tips kan worden gebeld met 0900 8844 of Meld MisdaadAnoniem 0800-7000.

(2014107918)

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Holten | 112 alarmeringen Holten | Goedkoop Tanken in Holten | Supermarkten in Holten | Weerbericht Holten